naar top
Menu
CC De Kollebloem

Thomas Smith - STRAK

op zaterdag
13 mei
foto: promofoto Thomas Smith STRAK

Wanneer

  • za 13 mei 2017
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 15,00 (13 euro abonnementsprijs / 14 euro kortingsprijs (voordeelpas bib / -18j - +60j / lerarenkaart) / 15 euro basisprijs)

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsbalie@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De Brexit van Thomas Smith. Een nieuw begin, een halve eeuw en een strakke show.

Sinds 1 januari 2017 is het officieel: Thomas Smith is Belg. Ja, hij kent de cultuur. Ja, hij kan de taal. Ja, hij speelt hele shows in het Nederlands. Hij woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. Als Johnson, Farage en consorten zich niet hadden gemoeid, was dat waarschijnlijk ook zo gebleven. De Brexit werd ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken!

2017 is ook het jaar dat Thomas een halve eeuw zichzelf viert! Niemand gelooft het, maar hij is 50 lentes jong. Op 29 juni breekt er een nieuwe periode aan voor hem: die van de 50 plussers. Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie gaan moeten worden aangepast. “Rustig genieten van de oude dag?” Niets voor Thomas! Sterker nog, hij onthult dit jaar een nieuwe show!

STRAK: zo heet de nieuwe show. Voor het eerst zal Thomas simultaan touren in België en Nederland met dezelfde show. De premières gebeuren in de Stadsschouwburg van Utrecht op 27 februari, en de Arenbergschouwburg in Antwerpen op 7 maart. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!