Wanneer

  • wo 14 februari 2018
    van 14.00u tot 15.30u

Prijs

€ 7,00

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Animatie

Zin in een première van een Vlaamse animatiefilm? ZOOks biedt je die kans! Het is een hedendaags sprookje over de fragiele relatie tussen mens en natuur. Robin, een rebels tienermeisje, trekt naar het verboden woud om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een “wilde jongen”.

Het is een hedendaags sprookje over de fragiele relatie tussen mens en natuur. Robin, een rebels tienermeisje, trekt naar het verboden woud om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een “wilde jongen”. Hij weet wat er met haar moeder gebeurd is. Wie is die jongen en slagen ze er samen in om niet alleen hun families te herenigen, maar ook de relatie tussen mens en natuur, de stad en het woud te herstellen? Of gaat alles verloren?

Er wordt een unieke animatietechniek, rotoscoping, gebruikt. De performance van de acteurs wordt overgetekend waardoor o.a. Matteo Simoni, Frank Focqetyn, Warre Borgmans, en Wim Helsen erg herkenbaar zijn in hun tekenfilmvariant.

Matteo Simoni: "De opnames waren een boeiende, technische uitdaging. Ik ben blij dat we ons met deze film richten tot een jong publiek en ik weet zeker dat kinderen heel erg van ZOOks gaan genieten."

Deze première wordt ondersteund en kadert in de programmatie van het Jeugd Film Festival en is een samenwerking tussen CC Ter Dilft en CC de Kollebloem.

Regie: Dimitri Leue, Kristoff Leue
Land: België
Met: Matteo Simoni, Frank Focqetyn, Warre Borgmans, Wim Helsen

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Vlaams gesproken