naar top
Menu
CC De Kollebloem

Praktisch

Inschrijven

Alle schoolvoorstellingen zullen vanaf 12 juni 2017 online te bekijken zijn.
Je kan van 15 juni 2017 inschrijven. Je kan uitsluitend online reserveren. Klik in de website op Tickets. Zo kom je terecht in het e-loket en vervolgens klik je het formulier ‘ inschrijven schoolvoorstellingen’ aan. Vul daarna de voorziene velden in.

Na je reservatie ontvang je een definitieve bevestigingsbrief. Let op de voorziene data kunnen nog  wijzigen en zijn onder voorbehoud tot alles definitief bevestigd werd.

Één week voor aanvang van je reservatie, ontvang je een herinnering.

Lesmateriaal
Naar een voorstelling gaan is meer dan een uurtje ‘geen les’. Het is belangrijk dat de leerlingen zich voorbereiden op hun theaterbezoek. Daarom stellen de meeste gezelschappen of acteurs een lesmap samen. De lesmappen kan je downloaden op www.ccdekollebloem.be bij de schoolvoorstellingen. Ga dan naar het onderdeel lesmappen.

Bereikbaarheid
De voorstellingen gaan door in de Theaterzaal van CC de Kollebloem.
Je vindt een plannetje op www.ccdekollebloem.be. Er is voldoende parkeergelegenheid voor autobussen. De theaterzaal is ook gemakkelijk te bereiken per trein.

Aankomst – Begeleiding
Het is voor iedereen aangenaam dat de voorstelling stipt begint. Daarom vragen we om ten laatste 10 minuten vóór de aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.
Om de voorstelling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen nemen de begeleidende leerkrachten plaats tussen de leerlingen. 

Betaling
Je betaalt via overschrijving binnen de 14 dagen na de voorstelling. De begeleidende leerkrachten hebben gratis toegang. De toegangsprijzen zijn berekend in functie van voldoende inschrijvingen. Daarom is het van groot belang dat je een correct aantal leerlingen opgeeft.
Als het aantal afwezige leerlingen meer dan 10% bedraagt, zullen deze mee verrekend worden.

Een annulatie aanvaarden we slechts na overleg en dit tot uiterlijk 30 dagen vóór de voorstelling. Als je annuleert binnen de maand voor de voorstelling, vragen wij je  toch om voor 50% van het opgegeven aantal leerlingen te betalen. Als je binnen de week van de voorstelling annuleert, zullen we het volledige bedrag van het opgegeven aantal leerlingen aanrekenen.

Evaluatie

Als organisator vernemen we graag jullie mening en beoordeling. Ook de acteurs en gezelschappen vinden het fijn om te weten hoe hun werk bij het publiek overkomt. Op www.ccdekollebloem.be vind je bij het e-loket het  formulier ‘evaluatie schoolvoorstelling’ terug.

Wij hopen dat je in de klas tijd vrijmaakt om het samen met de leerlingen in te vullen.

Cultuurschakel
CC de Kollebloem is een ‘cultuurschakel’, een initiatief van Canon Cultuurcel van het agentschap van Onderwijscommunicatie. De klas kan gratis met de Lijn naar de cultuurschakel!