naar top
Menu
CC De Kollebloem

webwinkel

foto: webwinkel.JPG
De gemeente Puurs heeft een webwinkel. Online bestellen vanuit je zetel, kan het nog makkelijker? Voor je kan gaan winkelen, moet je je eerst registeren. Pas als je geregistreerd bent, krijg je toegang tot de webwinkel.

Stap 1 - registreren

Ga naar www.puurs.be/webwinkel en registreer jezelf en je gezinsleden.

Registratie stap voor stap

 1. Je klikt in het beginscherm op 'Aanmelden als nieuwe gebruiker'.
 2. Je kiest een gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Je vult je persoonlijke gegevens in - de vakjes met een * zijn verplicht.
 4. Klik op 'volgende' en vink de algemene voorwaarden aan. Klik op 'registreren'.
 5. Er wordt een mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail vertelt je hoe je je registratie bevestigd.
 6. Vervolgens meld je je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord op het beginscherm en klikt op 'aanmelden'.
 7. Meld je je de eerste keer aan, kan je je gezinsleden ingeven. Geef al je gezinsleden in en druk op de knop 'Activiteiten' voor cursussen en 'Tickets' voor losse tickets en abonnementen.

Stap 2 – reserveren van abonnementen, tickets, cursussen en workshops

Vanaf 3 juni 9.00u kan je reserveren voor abonnementen en cursussen via de webwinkel. Vanaf 9.00u kan je ook bij de vrijetijdsbalie terecht. Losse tickets voor voorstellingen zijn beschikbaar vanaf 19 juni om 14.00u.

Reserveer zorgvuldig! Je reservatie is pas definitief na onmiddellijke betaling via Visa, Bancontact, Mastercard of Online banking.

Is de webwinkel tijdelijk volzet, wacht dan geduldig. De webwinkel werkt met een wachtrij die jou automatisch binnenlaat in de volgorde van aanmelden. Als je de website refresht, kom je terug achteraan de wachtrij!

Reservatie stap voor stap

 1.  Je meldt je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord op het beginscherm en klikt op 'aanmelden'.
 2. Selecteer 'Activiteiten' voor cursussen en/of 'Tickets' voor voorstellingen/abonnementen.
 3. Kies een cursus/voorstelling en klik op de titel. In het volgende scherm klik je ter bevestiging op 'Inschrijven'.
 4. Selecteer in het volgende scherm de gezinsleden die je voor een bepaalde cursus of workshop wil inschrijven en klik op 'volgende'. Voor sommige activiteiten volgt er een scherm waarop je opties kan selecteren. Selecteer de opties die je nodig hebt en klik op 'volgende'. Je zal hier ook je prijsgroep moeten selecteren. Voor de abonnementen en tickets moet je het aantal opgeven. Je kan maximum 6 tickets per persoon reserveren. Per ticket geef je de juiste prijsgroep op.
 5. Je komt dan in het scherm 'Uw aanmelding'. Als alle gegevens van de reservatie kloppen klikt u op 'IN WINKELWAGEN'.
 6. Nu heb je 2 keuzes. Of je winkelt verder en klikt op 'VERDER WINKELEN' of je rekent alle gereserveerde activiteiten/voorstellingen af en klikt op 'DOORGAAN'.
  Kies je voor 'VERDER WINKELEN' dan herhaal je stap 3 tot 5 tot je alle activiteiten hebt gereserveerd.
 7. Je hebt op 'DOORGAAN' geklikt en je gaat alle reservaties afrekenen. Controleer achtereenvolgens je gegevens, je reservaties en de wijze waarop je wil betalen.
 8. Je betaalt direct online via een betalingswijze naar keuze.
 9. Na betaling krijg je een bevestigingsmail met een overzicht van je reservaties en/of je e-tickets.
 10. Je kan in de webwinkel je reservaties steeds raadplegen en afdrukken via 'mijn profiel' -> 'Historie en overzichten'. Je krijgt geen aparte tickets of inschrijvingen meer toegestuurd, dus hou je e-mail goed bij. Bij 'Historie en overzichten' kan je per gereserveerde activiteit/ticket ook een pdf raadplegen met alle nodige info. Je kan dat ook afdrukken.

Heb je nog vragen of lukt het niet om je te registreren of activiteiten te reserveren? Aarzel niet om de vrijetijdsbalie te contacteren 03 890 76 20. Bekijk ook de handleiding op de website. Hier kan je stap voor stap volgen hoe alles verloopt. Kan je niet online reserveren dan kan je nog altijd naar de vrijetijdsbalie komen. We raden echter aan om via de webwinkel te reserveren.

We voorzien op de startdag van de verkoop aan de vrijetijdsbalie ook een aantal computers waarop je zelf online kan reserveren. Je kan hierbij de hulp inroepen van de computercoaches. Vergeet dan je kaartlezer niet om online te kunnen betalen. Zij begeleiden je en zorgen ervoor dat je registratie vlekkeloos verloopt.

Belangrijk! Je kan niet meer telefonisch of via mail reserveren.